Cégünkről

A Csekk-Print Kft. 1995-ben alakult, tulajdonosai magyar magánszemélyek. Legfontosabb tevékenysége megszemélyesített postai nyomtatványok előállítása számítógépes technológiával. A társaság a Magyar Posta szerződött partnere a postai készpénzátutalási megbízások előállítására. Postai gyártókódunk 2007. december 31-ig: 560, 561. A gyártókódunk 2008 januárjától az uniós szabályozás miatt 660, 661-re változott.

Bár ma már számtalan módja van annak, hogy egy pénzösszeg eljusson az illetékeshez, a sárga postai csekk népszerűsége mit sem változott. Sokan ragaszkodnak ahhoz, hogy saját maguk fizessék be kötelezettségeiket a nekik megfelelő időben és módon.

A csekkek mellett a csekkes számlalevelek is nagy szerepet töltenek be a befizetéseknél. A számlalevél nagyjából A4-es méretű lap, az alsó harmadán lévő csekket perforáció választja el a felső résztől. Ide céglogót, tetszőleges szöveget tudunk helyezni, akár változó tartalommal. Így a szöveges üzenet és a csekk egyszerre jut el a címzetthez. Ez mind a feladónak mind az érintettnek kényelmes megoldást nyújt.

A megszemélyesített postai sárga csekkek előállítását, kitöltését a tervezéstől a gyártáson, a borítékoláson át a postai feladással bezárólag vállaljuk, így sok időt takaríthat meg, ha igénybe veszi komplex megoldásainkat, ráadásul az idő mellett pénzt is spórol, mivel mindezt kedvező áron tudjuk megvalósítani.

Megtervezzük és elkészítjük borítékját, kinyomtatjuk csekkjét, számlalevelét, DM levelét és egyéb anyagait, borítékoljuk a kívánt anyagokat és a postázást is elintézzük Ön helyett.

Az ehhez szükséges egyéb nyomdai és számítógépes szolgáltatásokat részben saját erőforrásokkal, részben (elsősorban nyomdai) alapanyag beszállítókkal oldjuk meg.

A postai sárga csekkek megrendeléséhez szükséges nyomtatványokat megtalálja a dokumentumok között.