Munkafolyamat

A csekk megrendelés folyamata

1. Megrendelés, gyártás előkészítés

A letölthető megrendelőlap segítségével Ön bármikor könnyen és gyorsan elkészítheti a megrendelését. A megrendelő lapot elküldheti részünkre:

  • E-mail-en : info [at] csekk-print.hu,
  • faxon: 06-1 372-05-99,
  • postán: 1162 Budapest, Jávorfa u. 137.,
  • valamint szívesen fogadjuk Önt személyesen is a Csekk-Print Kft.-nél.

Megrendelése alapján Ön egyedi partner és gyártássorszámot kap, melynek segítségével a gyártás minden fázisban nyomon követhető, valamint a későbbiekben az ügyintézés is kevesebb időt vesz majd igénybe.

Törvényi szabályozás miatt, (pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2007. évi CXXXVI. törvény) ha először rendel, akkor szükségünk lesz az elmúlt hónap bármely bankszámlakivonatának fénymásolatára, csak a bankszámlaszám, a bank neve és címe szerepeljen rajta.

A forgalmi adatok legyenek letakarva, valamint a se a nyitó se a záró egyenleg ne látszódjon!

Ha „M” jelzésű nyomtatványt szeretne rendelni, akkor jognyilatkozatot kell kitölteni, amit a megrendelővel együtt kell a részünkre megküldeni.

2. Elkészítési határidő:

Mi megrendelését 2-4 munkanap alatt elkészítjük, de sürgős kérések esetén ez pár órára is lerövidülhet.

Nagyobb volumenű munkákra egyedi határidők érvényesek.

3. Kiszállítás:

Elkészült anyagát budapesti cím esetében futárral vagy postai úton egynapos időgarantált csomagként küldjük meg.

Vidéki cím esetén az anyagot postai úton egynapos időgarantált csomagként küldjük meg a kívánt címre, de természetesen személyesen is át tudja venni telephelyünkön.

 

Egyéb megrendelés esetén (boríték, tértivevény, névjegykártya stb.) kérjük e-mailen, vagy telefonon kérjen tájékoztatást.